Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

4 σχόλια:

Τρελό Γελάδι είπε...

Το σχόλιο δεν είναι για δημόσιες σχέσεις...: Ανάμικτα τα συναισθήματα από την ανάρτηση...Το 2000 ήμουν στο τεχνικό team (δεν θα περισσότερες λεπτομέρειες)το οποίο ανέλαβε την multimedia έκθεση του Υπουργείου Πολιτισμού για τον μεγάλο ποιητή μας η οποία περιόδεψε Σμύρνη, Αθήνα, (Γκάζι) Φρανκφούρτη και σε μερικές άλλες μικρές πόλεις της Ελλάδας. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το Έτος Σεφέρη(2000).Παρόλο που ή έκθεση ήταν ανεπανάληπτη το όργιο σπατάλης ρεμούλας κλεψιάς μίζας και "κακοδιαχείρησης" που έγινε είναι απερίγραπτο. Να βλέπεις μεγάλα στελέχη του Υπουργείου μπροστά στην αφίσα με το "Όπου και να πάω η Ελλάδα με σκοτώνει" και δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες όπως π.χ. ο Μαρωνίτης να ... συγκινούνται και με το χέρι από πίσω... να τρώνα στο όνομα του Σεφέρη... Από τότε ακούω Σεφέρης ... και αλλάζω πεζοδρόμιο... Δυστυχώς η αφίσα επαναλαμβάνεται και θα επαναλαμβάνεται θα επαναλαμβάνεται....
Πολύ καλή υπενθύμιση πάντως...
Φιλικά
Τρελό Γελάδι

serenata είπε...

Εχω προσωπική πείρα γιατί έχω δουλέψει 4 χρόνια σε Ευρωπαϊκό γραφείο (δε θα μπω σε λεπτομέρειες). Ερχόντουσαν κονδύλια από Βρυξέλλες. Το τραγικό είναι πως περνούσαν από μένα κ ήξερα πως πήγαιναν στον εκάστοτε υπουργό. Σκέφτηκα να γράψω βιβλίο για τη ρεμούλα που γνώρισα αλλά πρέπει να φύγω όχι μόνο από Ελλάδα, αλλά από την Ευρώπη......Φιλικά serenata.

Τρελό Γελάδι είπε...

Nα ενώσουμε εμπειρίες... να γράψουμε κανά δυο τόμους έτσι...? :-p Το πως επαναλαμβάνεται πάντως η ιστορία είναι φοβερό... Πόσος κόσμος υπάρχει που έχει παρόμοιες εμπειρίες και δεν μιλάει...?

Φιλικά
Τρελό Γελάδι.

serenata είπε...

Κοίτα, οι καιροί είναι δύσκολοι. Δε θα μας χαλούσε να βγάζαμε κάνα φράγκο απ' τις ιστορίες μας! Την αλήθεια λέμε άλλωστε!
Εχουμε και οι δυο πολλά να γράψουμε, το θέμα είναι το μετά:) Πως θα εξαφανιστούμε :))