Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

7 ΔΕΝ :)


Η αγαπημένη μου φίλη, η misoagnosti, με προσκάλεσε με το δικό της τρόπο να παίξω το παιχνίδι των 7 ΔΕΝ.
Αλλά τι να γράψω μετά τα δικά της 7 ΔΕΝ;....
Ντρέπομαι...
Θα προσπαθήσω...
Ελπίζω να μη με συγκρίνετε και παρακαλώ να είστε επιεικείς.....


ΔΕΝ αντέχω το ψέμα. Μη με κοροϊδέψεις μ' έχασες. Ομως, είναι φορές που κάτω από το πέπλο της ειλικρίνειας έχουν ειπωθεί οι χειρότερες κακίες.

ΔΕΝ αντέχω τους αχάριστους ανθρώπους. Θεωρώ την αχαριστία από τα χειρότερα χαρακτηριστικά στον άνθρωπο.

ΔΕΝ μπορώ τους τσιγκούνηδες. Ενώ δεν είμαι σπάταλη θεωρώ την τσιγκουνιά απ' τα χειρότερα χαρακτηριστικά. Ο άνθρωπος που είναι τσιγκούνης στα λεφτά είναι και στα αισθήματα. Οι τσιγκούνηδες είναι στεγνοί από αισθήματα άνθρωποι. Δεν δίνουν και δεν εκτιμούν ότι τους δώσεις. Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο...

ΔΕΝ μπορώ τους ανθρώπους που δε διαβάζουν. Ισως είμαι υπερβολική αλλά έτσι είμαι εγώ. Θεωρώ πως δεν είναι καλλιεργημένοι. Σιχαίνομαι ν' ακούω πως δεν έχω χρόνο! Προτιμώ να μου πουν καθαρά πως δεν τους αρέσει.

ΔΕΝ αντέχω τις μεγάλες παρέες. Θέλω να μπορώ να έχω μια κανονική συζήτηση, όχι να προσπαθώ ν' ακούσω/μιλήσω πάνω από ξένες αδιάφορες φωνές. Για τον ίδιο σχεδόν λόγο αποφεύγω τα τραπέζια που μαζεύονται οι συγγενείς. Δε μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους.

ΔΕΝ μπορώ ανθρώπους που ασχολούνται συνεχώς με life style ιστορίες. Δε με αφορά ποιος χώρισε με ποιον, ποιος παντρεύτηκε, τι φουστάνι φόρεσε ποια. Τρελαίνομαι μ' ανθρώπους που ζουν τις ζωές των άλλων.

ΔΕΝ βλέπω τηλεόραση. Επίσης η τηλεόραση ΔΕΝ είναι άνθρωπος που θα σου κάνει παρέα. Οταν μπαίνω σε σπίτια που έχουν συνεχώς ανοιχτή τηλεόραση συγχύζομαι. Ούτε αντέχω την ατάκα: την έχω για παρέα. Βάλε μουσική! Διάβασε!
Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται την ησυχία; Δεν το καταλαβαίνω. Οπως δεν καταλαβαίνω την τόσο έντονη ανάγκη τους για 'παρέα' έστω και ψεύτικη...την τηλεόραση.

Τώρα πρέπει να περάσω τη σκυτάλη.
Θα χαιρόμουν αν ήθελαν να παίξουν οι:
ασωτος γιος
common sense is not so common
Phantomas
Ρασκόλνικωφ
Αθηνά
tremens
Koueen