Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Θέμα ηθικής......

Και έρχεται η ώρα που αναρωτιέσαι ποιο είναι το φυσιολογικό και ποιο το ανώμαλο!
Eγώ ξέρω τι πιστεύω.

Το καλό το κακό, το σκοτάδι το φως.......

Αλλά εγώ είμαι εγώ.

Πόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας;

Κι αυτό το λέω εγώ!

Γιατί είναι ανώμαλοι για τις δικές μου αξίες, τη δική μου ηθική.

Που ζούμε λοιπόν;

Διαβάστε τα σχόλια που έγιναν το 2008.

Μόνον εγώ νομίζω πως τρελαίνομαι;.....

Μόνον εγώ τα χάνω σιγά σιγά;.......
Κοιτάξτε παρακαλώ, πόσοι επικροτούν και πόσοι αποδοκιμάζουν!!!!



Λέξεις-κλειδιά: Δράκος, Δράμα, Παπαχρόνης
Το θέμα αυτό δημοσιεύθηκε στις 6 Μαρτίου 2008, στις 17:08 σε Αναδρομές. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα σχόλια αυτού του θέματος, μέσω του συνδέσμου ροής RSS 2.0. Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας σχόλιο. Η δυνατότητα ανταπόκρισης από άλλες ιστοσελίδες, είναι προς το παρόν απενεργοποιημένη.

23 σχόλια στο “Κυριάκος Παπαχρόνης – Ο «δράκος» της Δράμας”

  1. n@talia έγραψε: Κυριακή, 29 Ιουνίου 2008, στις 22:05 ο μεγαλύτερος φόβος μου εδώ και κάποια χρόνια είναι ο βιασμός. Προσπαθώ να ειμαι πάντα σε ετοιμότητα, όμως ποτέ δεν ξέρεις με τόσα άρρωστα άτομα εκεί έξω. Που εξ αιτίας των δικών τους παιδικών τραυματικών εμπειριών, την πληρώνουν άδικα άλλοι άνθρωποι! «καλύτερα να με στείλετε στο απόσπασμα, γιατί αν ξαναβγώ θα κάνω τα ίδια». Πόση φρίκη και αηδία μπορεί να χωρά μια φράση;;;… :!:

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 66 Thumb down 418 (-352)
  2. petaloudas έγραψε: Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2008, στις 12:02 Θα ηθελα να γνωρισω απο κοντα τον Παπαχρωνη και αν εχει στο μυαλο του για καπιο βιογραφικο βιβλιο με την ζωη του να το παρω απο τον ιδιο με αφιερωση. Δεν επικρωτω τα εγκληματα αλλα οπως κυκλοφωρουν σημερα οι κοπελες προκαλουν…

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 122 Thumb down 102 (+20)
  3. Ιώ έγραψε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2009, στις 22:06 μακάρι να μπορουσα να εκφρασω επακριβώς τι αισθανομαι για το ατομο του Παπαχρονη …δυστυχως κατι τετοιο δεν μου επιτρεπεται.Παρολ’αυτα ομως και με αφορμή το σχόλιο του «πεταλουδα» που εξέφρασε την επιθυμια να τον γνωρισει απο κοντα θα ηθελα να πω οτι ι Αναστασια που επεσε θυμα στα χερια του ηταν ενας πραγματικος αγγελος..κ κανεις μα κανεις δν μπορει να το αμφισβητησει αυτο…μακαρι να ειναι καλα εκει που ειναι κ να μας χαριζει αυτο το αγγελικο χαμογελο της γιατι μονο ετσι παιρνουμε δυναμη για να συνεχισουμε τον αγωνα που λεγεται ΖΩΗ…αναστασακι να’σαι καλα αγαπη μου….λειπεις απο τς ψυχές μας

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 56 Thumb down 231 (-175)
  4. athan έγραψε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009, στις 16:11 Τον εν λόγο άνθρωπο τυχαίνει να τον βλέπω κάθε μέρα….Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι πλήρωσε για αυτά που έκανε.
    Λυπάμαι πραγματικά για τις ψυχές που χάθηκαν αλλά ότι και να γίνει αυτές δεν γυρίζουν πίσω.
    Για τον κυριάκο έχω να πω
    Ας ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του, όσο του απέμεινε όσο πιο αξιοπρεπέστατα γίνεται…

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 33 Thumb down 29 (+4)
  5. robert έγραψε: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009, στις 17:35 Σιγουρα οι γυναικες στην εποχη μας ειναι πιο προκλητικες απο ποτε και πολλες πανε γυρευοντας. Αυτο ομως σε καμμια περιπτωση δε σημαινει οτι θα γινουμε βιαστες και πολυ περισσοτερο φονιαδες ! Αντιθετα δε θα πρεπει να ασχολουμαστε με αυτες. Υπαρχουν τοσες κουκλαρες που ειναι επαγγελματιες και μπορουμε μαζι τους και με λιγα ευρω να απολαυσουμε τον ερωτα οπως ποθουμε !

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 79 Thumb down 26 (+53)
  6. mauros kuknos έγραψε: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009, στις 16:53 Αφου μια φιλη μου μού ειπε για τον παπαχρονη αποφασισα να ψαξω για αυτον.Καθως εψαχνα και διαβαζα ενα συναισθημα »φοβου» με γεμισε..Μονο η σκεψη να εχεις εναν τετοιο ανθρωπο απεναντι σου σε τρομαζει…Αλλα ο,τι και να πω θα πεσει κατω…Και <> δεν χρειαζεται να εισαι τοσο μισογυνης!!!!!!!

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 28 Thumb down 418 (-390)
  7. gurunitsa έγραψε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009, στις 01:33 εγω παιδια ενα πραγμα εχω να πω σιγουρα…αυτος ο παπαχρονης κ ο πεταλουδας πολυ αρρωστα μυαλα…μια απο της κππελες που προσπαθισε να βιασει ειναι γνωστη μου αλλα τελος παντων…θα ηθελα να περασει ολα αυτα που εκανε σε ολες αυτες τις κοπελες που βιασε κ σκοτωσε..οταν διαβασα το κειμενο μου σηκωθηκε η τριχα…δηλαδη ειναι πολυ τρελο που ειχε μεχρι κ θαυμαστες…τι να πω???κριμα κριμα…

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 46 Thumb down 417 (-371)
  8. che έγραψε: Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010, στις 14:40 Τι λέτε;τι «ντυνονται προκλητικα και τα θελουνε»;;δεν το πιστευω αυτο που διαβαζω και σιχαινομαι που ειστε ελληνες.ο καθενας μπορει να ντυνεται ΟΠΩΣ γουσταρει και να κανει ΟΤΙ θελει εφοσον δεν κανει κακο στον διπλα του.Και απο τη μια λετε αυτη την ανεκδιηγητη βλακεια(που δεν απεχει απο την αντιληψη εκεινων που επιβαλλουν μπουργκα στις γυναικες),κι απο την αλλη οταν περναει μια κοπελα ντυμενη προκλητικα ξερογλειφεστε και την πεφτετε σαν κωλολιγουρια.Κι εγω αντρας ειμαι αλλα σε καμια περιπτωση δεν τολμω να πω»τα θελε και τα παθε».απο τη στιγμη που κανεις κακο στον αλλο εισαι κτηνος(ουτε τα ζωα δεν το κανουν)και σου αξιζει μονο ο θανατος.γιατι να ζει και να αναπνεει καποιος που καταστρεψε τοσες ζωες;γιατι;εναν λογο πειτε μου.

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 61 Thumb down 415 (-354)
  9. ΡΕΝΑ ΣΠΙΝΘ0ΥΡΗ έγραψε: Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011, στις 17:43 «n@talia» &»gurunitsa»ΕΠΕΙΓ0ΝΤΩΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ
    ΑΠ0 ΨΥΧΙΑΤΡ0.ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘ0Λ0Υ ΚΑΛΑ.ΒΡΕΙΤΕ
    Τ Ι ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ ; ;

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 417 Thumb down 20 (+397)
  10. petaloudas έγραψε: Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011, στις 23:46 Ιώ έγραψε:
    μακάρι να μπορουσα να εκφρασω επακριβώς τι αισθανομαι για το ατομο του Παπαχρονη …δυστυχως κατι τετοιο δεν μου επιτρεπεται.Παρολ’αυτα ομως και με αφορμή το σχόλιο του “πεταλουδα” που εξέφρασε την επιθυμια να τον γνωρισει απο κοντα θα ηθελα να πω οτι ι Αναστασια που επεσε θυμα στα χερια του ηταν ενας πραγματικος αγγελος..κ κανεις μα κανεις δν μπορει να το αμφισβητησει αυτο…μακαρι να ειναι καλα εκει που ειναι κ να μας χαριζει αυτο το αγγελικο χαμογελο της γιατι μονο ετσι παιρνουμε δυναμη για να συνεχισουμε τον αγωνα που λεγεται ΖΩΗ…αναστασακι να’σαι καλα αγαπη μου….λειπεις απο τς ψυχές μας
    Ιω ο Κυριακος Παπαχρονης ηταν μαθητης στη σχολη του δασκαλου μου, και τον ηξερε πολυ καλα οπως εγραψα δεν επικροτω τα εγγληματα που εκανε και δεν ξερω τι τον αλαξε γιατι απο τ λεγομενα του δασκαλου μου ηταν πολυ καλο παιδι και υσηχος, αλα πιοσ μπωρει να μπει στο μυαλο του καθενος… robert έγραψε:
    Σιγουρα οι γυναικες στην εποχη μας ειναι πιο προκλητικες απο ποτε και πολλες πανε γυρευοντας. Αυτο ομως σε καμμια περιπτωση δε σημαινει οτι θα γινουμε βιαστες και πολυ περισσοτερο φονιαδες ! Αντιθετα δε θα πρεπει να ασχολουμαστε με αυτες. Υπαρχουν τοσες κουκλαρες που ειναι επαγγελματιες και μπορουμε μαζι τους και με λιγα ευρω να απολαυσουμε τον ερωτα οπως ποθουμε !
    robert μην ξεχνας οτι υπηρξαν και καποιο βιαστες-δολοφονοι ιεροδουλων που με την δικη τους λογικη τις σκοτωναν, αλος επιδη ειχε κακη εμπειρια, αλος επιδη ηταν ιεροδουλη η μανα του και σκοτωνοντας τες νομιζε οτι εκδικουταν την ιδια…. che έγραψε:
    Τι λέτε;τι “ντυνονται προκλητικα και τα θελουνε”;;δεν το πιστευω αυτο που διαβαζω και σιχαινομαι που ειστε ελληνες.ο καθενας μπορει να ντυνεται ΟΠΩΣ γουσταρει και να κανει ΟΤΙ θελει εφοσον δεν κανει κακο στον διπλα του.Και απο τη μια λετε αυτη την ανεκδιηγητη βλακεια(που δεν απεχει απο την αντιληψη εκεινων που επιβαλλουν μπουργκα στις γυναικες),κι απο την αλλη οταν περναει μια κοπελα ντυμενη προκλητικα ξερογλειφεστε και την πεφτετε σαν κωλολιγουρια.Κι εγω αντρας ειμαι αλλα σε καμια περιπτωση δεν τολμω να πω”τα θελε και τα παθε”.απο τη στιγμη που κανεις κακο στον αλλο εισαι κτηνος(ουτε τα ζωα δεν το κανουν)και σου αξιζει μονο ο θανατος.γιατι να ζει και να αναπνεει καποιος που καταστρεψε τοσες ζωες;γιατι;εναν λογο πειτε μου.
    Δεν θα σχολιασω για το ντυσιμο αλα αυτο που λες για το τι αξιζει σε αυτους τους ανθρωπους, αν ηταν οποιος εκανε εγλημα να τιμωρειτε με θανατο δεν θα χρειαζοταν δικαστες και φυλακες, και δεν θα ειχε καταργηθει η θανατικη ποινη που χαρη σαυτην σκοτοθηκαν και πολοι αθωοι που καταδικαστηκαν αδικα. gurunitsa έγραψε:
    εγω παιδια ενα πραγμα εχω να πω σιγουρα…αυτος ο παπαχρονης κ ο πεταλουδας πολυ αρρωστα μυαλα…μια απο της κππελες που προσπαθισε να βιασει ειναι γνωστη μου αλλα τελος παντων…θα ηθελα να περασει ολα αυτα που εκανε σε ολες αυτες τις κοπελες που βιασε κ σκοτωσε..οταν διαβασα το κειμενο μου σηκωθηκε η τριχα…δηλαδη ειναι πολυ τρελο που ειχε μεχρι κ θαυμαστες…τι να πω???κριμα κριμα…
    Γουρουνιτσα μην ξεχνας οτι και πολες γυναικες εχει θαυμαστριες ο παπαχρονης αν σου λεει κατι αυτο, δεν θαυμαζω τα εγκληματα αλα κατι αλο σ’αυτον τον ανθρωπο.

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 7 Thumb down 19 (-12)
  11. 732-900 έγραψε: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011, στις 14:23 ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ!

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 36 Thumb down 290 (-254)
  12. Μητσάρας έγραψε: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011, στις 18:21 Είναι μόνο δίκη μου εντύπωση ή υπάρχει και κανείς άλλος που πιστεύει ότι όλα τα σχόλια στο ποστ αυτό είναι τελείως παράλογα και δεν βγάζουν κανένα νόημα;

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 43 Thumb down 318 (-275)
  13. Αργύρης έγραψε: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012, στις 15:10 Ρε είστε καλά όλοι εκεί έξω, ο άνθρωπος δεν έκανε ένα λάθος άντε δύο για να συγχωρεθεί έκανε πολύ κακό…Εγώ αντιμετώπισα τις γυναίκες ως βασίλισες και με έχουν ακόμα βασιλιά…

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 14 Thumb down 70 (-56)
  14. Λ.Ο.Κ. 5η μοιρα 82 έγραψε: Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012, στις 23:31 Οποιος ξερει τι σημαινει το 5η μοιρα στον 82 λοχο αυτος ξερει επισης πως το ατομο αυτο ειχε ΑΡΩΣΤΟ μυαλο…….

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 11 Thumb down 16 (-5)
  15. έγραψε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012, στις 01:18 Προς petaloudas: Θα σας πω εγώ τι θαυμάζεται στον Κ. Παπαχρόνη. Το τέρας που κρύβεται όλοι μέσα σας.

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 12 Thumb down 9 (+3)
  16. Morgan έγραψε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012, στις 03:58 το σκοταδι ειναι παντα σκοταδι και το φως ειναι παντα φως,οταν κυριαρχησει μια φορα το ενα δεν θα επιτρεψει, στο αλλο να κυριαρχησει ποτε.
    Αμα δεν καμεις καριερα στη ζωη της κοινωνιας θα καμεις στη κοινωνια της φυλακης.
    Η ανθρωπινη περιεργεια πολλες φορες βαζει απλους και αθωους ανθρωπους να θελουν ν αγγιξουν κατι που δεν γνωριζουν,χωρις να σκεφτονται αν πρατουν σωστα η μπορει να υποστουν τις συνεπειες της επιλογης τους.
    Αυτο σαν προειδοποιηση και για γυναικες αλλα και αντρες.

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 3 Thumb down 9 (-6)
  17. teo έγραψε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012, στις 12:45 Δεν…επικροτώ γράφειο άλλος τα εγκλήματα αλλά(;έχει και…αλλά
    βρε παιδί μου)όπως κυκλοφορούν σήμερα οι γυναίκες…προκαλούν.
    Αρα; Ε,άρα χμ,έχει κάποια δίκια βρε παιδί μου ο βιαστής.
    Και βλέπω να επικροτούν οι υπόλοιποι.
    Δεν επικροτούμε και τον παιδεραστή βρε παιδί μου αλλά να και
    αυτά τα παιδιά έχουν κώλο!
    Καταλάβατε συνέλληνες τι εστί ΜΑΛΑΚΑΣ;

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 20 Thumb down 8 (+12)
  18. evripidis έγραψε: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012, στις 01:22 μπορεί να είναι η κόρη, φιλενάδα, αδερφή σου …..και την σκότωσε ένα τέρας! τώρα γιατί του γράφανε, ψυχίατρος και δάφνη…..άντε να καταλάβεις τον νέο-έλληνα, που βρίζει τους εβραίους αλλα κατάγεται από τον abraam..

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 6 Thumb down 8 (-2)
  19. ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012, στις 00:34 ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΚΟ

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 6 Thumb down 2 (+4)
  20. mary61 έγραψε: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013, στις 07:09 Το σχολιο <> ,μου φερνει αποστροφη και ιδιαιτερως για αυτα τα <> ζωα>>( ζητω συγνωμη απο τα ζωα ),που εκφραζονται με τετοιο εγκληματικο τροπο, οπου εκμεταλευομενοι την σωματικη δυναμη τους, σκοτωνουν σωμα και ψυχη ,της οποιας ατυχης βρεθει στο δρομο τους.Ελεος πια με τις κτηνωδιες που ακουμε να συμβαινουν και ειδικα σε ανυπερασπιστα παιδια και γυναικες , ΕΛΕΟΣ !!!

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 7 Thumb down 4 (+3)
  21. ΒΑΓΓΟΣ έγραψε: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013, στις 05:29 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ.ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ;ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ;ΑΘΑΝ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ,ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ,Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΜΕΛΗΤΕΑ.ΡΟΜΠΕΡΤ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 4 Thumb down 3 (+1)
  22. Παναγιώτης έγραψε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013, στις 03:07 Γιατί αποφυλακίστηκε έπειτα από 23 χρόνια; Δις ισόβια δεν ήταν η ποινή του;

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 1 Thumb down 2 (-1)
  23. ΑΝΕΚΛΑΛΗΤΟΣ έγραψε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013, στις 06:50 Γιατι αποφυλακιστηκε;μα δεν βλεπεις;μιλουνια οι
    θαυμαστες,ποσο ακομα να τους τον στερησουμε;
    ααα,να μην ξεχασω.χαπια για την μαλακια του αλλου
    αλλα απο αυτα που βλεπω οι μισοι σχολιαστες τα
    εχουν ηδη παρει…

    Αξιολόγηση σχολίου: Thumb up 1 Thumb down 3 (-2)