Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Δεύτερη φορά(;)

Θα σε χάσω ξανά το ξέρω....... Μα δεν τολμώ... Δεν τολμώ να σε πλησιάσω. Κι εσύ..... Χαμπάρι δεν παίρνεις; Από πότε οι γυναίκες έγιναν κυνηγοί; Από πότε ξεκίνησε αυτός ο φεμινισμός; Δεν ξέρω...ποτέ δε χρειάστηκε να κάνω εγώ τις κινήσεις... Ποτέ δε χρειάστηκε να κυνηγήσω.... Γι αυτό ξέρω θα σε χάσω κι αυτή τη φορά. Η ζωή δε δίνει πολλές ευκαιρίες. Σ' έφερε μπροστά μου σαν από θαύμα δεύτερη φορά. Κι εγώ έχω παγώσει.... Κι εσύ δεν καταλαβαίνεις; Καθόλου δεν καταλαβαίνεις πόσο σε θέλω; Περιμένεις από μένα; Εγώ στήλη άλατος.... Εσύ σαν την άμμο φεύγεις μες απ' τα δάχτυλα μου.... Χάνεσαι.... Ο χρόνος κυλά... Τρέμω στη σκέψη πως σε χάνω....... Χθες με τον αέρα και τη βροχή ονειρευόμουν πως ήμουν στην αγκαλιά σου... Δεν μπορούσα ούτε να διαβάσω ούτε να κοιμηθώ.... Σε σκεφτόμουν....... Ελεγα πως θα σε φέρει κοντά μου ο αέρας...... Δε σ' έφερε και σε φώναζα σε κάθε αστραπή.... Νόμιζα θα το σκεφτείς...... 'Θα βρεθεί χρόνος και για μας'..... Ετσι είχες πει.... Μα θα το ξέχασες. Οπως ξέχασες και μένα... Σε φώναζα στον άνεμο..... Σε φώναζα στις αστραπές.... Δεύτερη φορά που σε βρίσκω δεύτερη φορά που θα σε χάσω.... Και πονάει περισσότερο αυτή τη φορά. Δε σε νοιάζει άραγε ή δεν ξέρεις; Από ντροπή δε με πλησιάζεις ή από αδιαφορία; Δε μπορώ να μαντέψω.... Να ξερες μόνο πόσο σε θέλω.... Πόσο θα θελα να χωθώ στην αγκαλιά σου και να μη φύγω ποτέ..... Να μείνω εκεί...το πρόσωπο ν' ακουμπάει στο λαιμό σου... Να κουρνιάσω στην αγκαλιά σου.... Ακούω το γέλιο σου..... Πάρε με κοντά σου...... Δεύτερη φορά σε βρίσκω.... Δεύτερη φορά έρχεσαι στη ζωή μου..... Και γω δε μπορώ να κάνω τίποτα..... Κράτα με εσύ μια φορά....... Πάρε με κοντά σου..... Δεν ξέρω πως να σε κρατήσω..... Δε θ' αντέξω να σε χάσω δεύτερη φορά... Η καρδιά μου θα γίνει θρύψαλα.... Κράτα με άγγελε μου......

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
serenata είπε...

Γιατί ντρέπομαι...τη μια φορά που βγήκαμε, μετά από χρόνια ήταν με δική μου πρωτοβουλία...του ξαναζήτησα και μπερδευτήκαμε με τις μέρες...του έγραψα κάτι...ελπίζω πως αν θέλει θα κάνει κάτι...

Фе́ммe скатале είπε...

Την παλέυεις ; ΑΥτό που ονομάζεις κηνυγοί λέγεται, αναξιοπρέπεια. Ημαρτον ρε κλάψα, ήμαρτον, μη γίνεσαί τόσο χαζή.

serenata είπε...

1)Μάθε Ελληνικά 2)Δε σου αρέσει, δεκτόν.

Фе́ммe скатале είπε...

Καλά για τα ελληνικά δε σχολιάζω. Αν δε με αηδίαζες θα σου έκανα μαθήματα τσάμπα αλλά δεν την παλέυω. Τουλάχιστον τα ελληνικά μου δεν τα έμαθα απο το κοσμοπολιταν αμόρφωτο βλήμα. Τελικά είσαι πιο χαζή απ' οτι υποψιαζόμουν. Πωπω τι κρίμα που είσαι!

πολύκαρπος πολυκάρπου είπε...

Δεσποινίς Σερενάτα, σας διαβάζω καιρό και έχω εντυπωσιαστεί από το εύρος της θεματικής του blog σας. Συνεχίστε και μη δίνετε σημασία σε σφουγγοκωλάριους ζηλόφθονους διαδικτυακούς αγνώστους. Ξέρετε κι εσείς ότι όλα αυτά τα όντα εθελοτυφλούν απέναντι στην ειμαρμένη και το διηνεκές, προάγοντας τα ταπεινότερα των ενστίκτων και στρουθοκαμηλίζοντας μέσα από το μονομερές κοινωνικό προτσές τους.
πάντα θαυμαστής σας,

Πολύκαρπος Πολυκάρπου

serenata είπε...

@Maria_Adouaneta Δεν καταλαβαίνω αφού είμαι χαζή και σε αηδιάζω...τι βίτσιο είναι αυτό να γράφεις για να με βρίζεις;;

serenata είπε...

@πολύκαρπος πολυκάρπου.σας ευχαριστώ πολύ.

Фе́ммe скатале είπε...

ελα ντε. αυτό όντως και μένα με απασχολεί. Μπορεί επειδή ντρέπομαι που ανήκουμε στο ίδιο φύλο. Τρομάζω λίγο αλλά τελικά δεν μπορώ να ξεκολλήσω. ΑΠο μικρή έτσι ήμουν. Φοβόμουν το τρένο φάντασμα αλλά όλο εκεί ήθελα να μπαίνω. ( και μη μας πρήξεις τ' αρχίδια τώρα για το τρένο, ξέρουμε οτι γράφεται και με -αι). Σοβαρά τώρα, μην ξεφτιλίζεσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάτσει άνθρωπος έτσι που παρακαλάς.

Κύριε Πολυκαρπε Πολυκάρου είστε κυπριονς αδερφονς? ωραίο όνομα και ωραίες και οι ακαταληπτες αοριστές παπαριές που γράψατε...ακου σφουγγοκωλαριους.. εχετε υπαρξει και ΚΝΙΤΗΣ?

Κώστας είπε...

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι το παρατραβάνε.Εντάξει,μια κακόμοιρη ύπαρξη είναι η κ. σερενάτα,μην την χτυπάτε άλλο.
Κύριε Πολύκαρπε Πολυκάρπου επειδή καταλαβαίνω πως είστε ανωτέρου επιπέδου άνθρωπος πείτε μας κι άλλα.

πολύκαρπος πολυκάρπου είπε...

Κυρία Αντουανέττα, το επίπεδο της Σερενάτας δεν συνάδει με το δικό σας. Ομιλείτε υπό το βάρος μίας φθίνουσας αποκλίνουσας πορείας από τον κόσμο τούτο, του οποίου είστε κι εσείς καρπός εν τη ερήμω, όσο και αν επιχειρείτε προσωποπαγώς να αποποιηθείτε την εν λόγω σας ιδιότητα. Θα σας παρακαλούσα να αποχωρήσετε από το ιστολόγιο της Σερενάτας.
Με διάθεση εκπαιδευτική προς το πρόσωπο σας,
Πολύκαρπος Πολυκάρπου

Ανώνυμος είπε...

don't feed the trolls

Δήμητρα Λάτυβτ είπε...

Kύριε πανκόιντ δεν είστε και πολύ πανκ νομίζω.

serenata είπε...

@Maria_Andouaneta. Μπορείς να σχολιάσεις αν θέλεις ένα κείμενο, όχι να βρίζεις τον κόσμο!!! Την επόμενη φορά θα διαγράψω το σχόλιο σου.

πολύκαρπος πολυκάρπου είπε...

κύριε Κώστα, ναι, είμαι φιλόλογος Κύπριος με απόσπαση στην Αθήνα. Ομιλείτε φαιδρά αν ζητάτε από εμέ να γίνω η κολυμβήθρα του Σιλωάμ διά εσάς και τη θλιβεροτάτη Αντουανέττα. Η αγαπητή, σπαραξικάρδια ενίοτε, Σερενάτα δεν προσέβαλε κανέναν. Στην οικία της στέκει αγέρωχη και υπερήφανη, ατενίζοντας την πολυπλοκότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.
Αντουανέττα, χυδαιοκροτείτε ασυστόλως και ως εκ τούτου έχετε την ες αεί περιφρόνηση μου!
Σερενάτα αγαπητή, άφησε τους. Αυτοί εκτίθενται σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Εδώ είμεθα διά να απαντούμε στους κακοήθεις.
Με τιμή,
πολύκαρπος πολυκάρπου

serenata είπε...

@Κώστα. Δεν είμαι κακομοίρα σας παρακαλώ! Αν θέλετε σχολιάστε το κείμενο όχι εμένα!

serenata είπε...

@punkoid. There will be no next time for them. It seems like a schizo using 2 names!

Λάνθιμος είπε...

Oh really?

serenata είπε...

Λοιπόν τέρμα!! Αν θέλει κάποιος να σχολιάσει κείμενο ας το κάνει. Αν πρόκειται να με βρίζεται και να βριζόσαστε μεταξύ σας βρήτε άλλο χώρο, αυτός είναι για το blog μου!!!

πολύκαρπος πολυκάρπου είπε...

Αγαπητοί μου punkoid και Σερενάτα, πιότερο χρήσιμον εστί να ομιλούμε την ελληνικήν. Το νόστιμον ήμαρ είναι εγγεγραμμένο στο ιερό αίμα των προγόνων μας και μην το ξοδεύουμε χάριν ενοχλητικών ανώνυμων μοιράκιων.
Με σεβασμό,
Πολύκαρπος Πολυκάρπου