Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλη μια μέρα χαμένη....

Ποτέ δεν άντεξα τα παιχνιδάκια με τους άντρες. Αυτά τα περί μυστηρίου δεν μου ταιριάζουν. Στους περισσότερους άντρες όμως δεν αρέσει η ευθύτητα στη γυναίκα. Το θέλουν το μυστήριο, το παιχνιδάκι.... Αλλα λέμε κι άλλα θέλουμε δηλαδή. Ακόμα και τώρα δεν τους καταλαβαίνω... Εσπαγα τα μούτρα μου αλλά δε μπορούσα να παριστάνω κάτι που δεν είμαι. Και τους τελευταίους μήνες...καθόλου δε με νοιάζει τι θέλουν οι άντρες γενικώς..... Το μόνο που με νοιάζει είναι τι θέλεις εσύ! Είπες πως σου άρεσε το γεγονός πως δεν είμαι 'δήθεν'. Σε συγκίνησε είπες το email μου...σ' έκανε να θέλεις να με φιλήσεις. Είπες και άλλα πολλά... Δεν ξέρω αν σκέφτηκες πως λειτούργησαν σε μένα.... Τόσα πολλά πράγματα αλλά πίσω από μια βιτρίνα. Μπορείτε να κοιτάτε αλλά να μην αγγίζετε! Γιατί μου τα είπες ΟΛΑ αυτά ενώ είσαι σε σχέση; Μια σχέση που προσωπικά δεν καταλαβαίνω. Με απόσταση..... Εκείνη είναι σε άλλη πόλη και πηγαίνεις Σαββατοκύριακα να τη δεις. Κατά τη γνώμη μου όταν έχεις μια σχέση μετά από ένα χρονικό διάστημα ξέρεις πόσο την αγαπάς και ένας απ' τους δυο αλλάζει τόπο. Αυτή τη σχέση την έχεις χρόνια! Μου φαίνεται ασύλληπτο να είσαι με κάποιον τόσα χρόνια και να ζείτε χώρια..... Μετά από τόσον καιρό ή χωρίζεις ή συζείς(για να μην πω παντρεύεσαι). Αυτή όμως είμαι εγώ.... Ετσι βλέπω τα πράγματα εγώ. Και ναι, δεν το καταλαβαίνω, αλλά σύμφωνα με το δικό μου χαρακτήρα. Ηθελα να σε δω σήμερα.... Τόσο όμορφη μέρα... Ηθελα να πάμε στο καφέ/μπαράκι που ξέρουμε και οι δυο και μας αρέσει. Να καθίσουμε στον κήπο, να πιούμε καφέ ή ποτό. Να ανοιχθείς όπως είπες πως θέλεις.... Να δω τη δική σου πλευρά..... Πως μένεις με μια γυναίκα τόσα χρόνια με τόση απόσταση ανάμεσα σας; Πως αντέχεται να βλεπόσαστε μόνο Σαββατοκύριακα; Δε θα σε δω όμως..... Το χειρότερο είναι πως ξέρω πως είσαι αγκαλιά με μια άλλη! Οταν εγώ ονειρεύομαι να σ' έχω στη δική μου αγκαλιά.... Δεν ξέρω πόσο την αγαπάς....αν έχει νόημα να σε διεκδικήσω... Πρέπει να σ' ακούσω πρώτα.... Πρέπει να κάνω υπομονή.... Να κάνω υπομονή, εγώ η ανυπόμονη! Δε θέλω να σε σκέφτομαι αυτές τις ώρες. Τις ώρες που περιμένω.... Που είσαι με την άλλη... Ειλικρίνεια.... Ησουν ειλικρινής απέναντί μου, δεν κρύφτηκες... Μετά την μεγάλη κουβέντα και τα ατελείωτα μηνύματα προχθές... Μετά την πρόταση σου να πάμε σε πάρτυ μαζί, να με συνοδεύσεις.... Την πρόταση που απέρριψα..... Προσγειώθηκα απότομα χθες το απόγευμα....... Γιατί ακόμα και το πρωί ανταλλάσσαμε μηνύματα... Πως να βρω το κουράγιο να σου μιλήσω τη Δευτέρα; Θα 'σαι ζεστός ακόμα απ' την αγκαλιά της;.... Το παιχνίδι μου φαίνεται χαμένο πριν καν αρχίσει...... Και να φανταστείς σκεφτόμουν να σε διεκδικήσω.... Αλλη μια μέρα μακριά σου...... Χαμένη μέρα....

7 σχόλια:

Φ.Κ.Ρ. είπε...

ΣΕΡΕΝΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ!Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΟΣ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕΡΕΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

serenata είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια(για μένα).
Μπορεί κάπου να έχεις δίκιο, αλλά μην το παρατραβάμε.
Οχι και ανώμαλος....

Ανώνυμος είπε...

Σερενάτα, αληθινά σε συμπονώ...πρέπει να περνάς μεγάλη αγωνία για το ποιόν του αντρός, αφού σου κάνει παράξενο που δεν την έχει παντρευτεί τόσα χρόνια...πολύ φοβάμαι πως θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και θα σου αφιερώσω αυτό το τραγουδιάκι!
http://www.youtube.com/watch?v=0oEcw24ufiE

με πολλή συμπάθεια,

Φρ. Χαρούπης (ιατρός)

serenata είπε...

κ. Χαρούπη, δε χρειάζομαι τον οίκτο σας! Ούτε συμβουλές ζητάω. Αν δεν έχετε κάτι να γράψετε για το κείμενο τα άλλα περιττεύουν!

Фе́ммe скатале είπε...

Σερενάτα συγνώμη που σου την είπα έτσι άσχημα προχθές αλλά μη μιζεριάζεις με τους άντρες ρε. Παρόλαυτα ήθελα να σε συμβουλευσω να ακους παντα τον Φρυόβολο Χαρούπη, είναι πραγματικά σπουδαίος και κάθε συμβουλή του είναι πολύτιμη. Πίστεψέ με...

serenata είπε...

@Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία) Δεκτή η συγγνώμη. Δε χρειάζομαι όμως συμβουλές...σχόλια για το κείμενο μόνο.

serenata είπε...

Δέχομαι υβριστικά σχόλια από αγνώστους.
Δεν πρόκειται να δημοσιεύσω πια κανένα!
ΤΕΛΟΣ.
Δεν υποχρέωσα κανέναν να διαβάζει το blog, δε ζήτησα συμβουλές, δεν ανέχομαι άλλη κακία προς το άτομό μου!