Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Εκθεση και Αντίδραση...

Μερικοί άνθρωποι φοβούνται και τη σκιά τους. Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο από τη στιγμή που έλαβα ένα email που προσπαθούσε να απαντήσει σε κείμενό μου. Τόσα έχω γράψει για τη φιλενάδα μου, για την ξαδέλφη μου. Το μόνο που μου λένε και οι δυο είναι πόσο τους αρέσουν αυτά που γράφω και ας τις έχω εκθέσει και τις δυο! Μήπως οι άντρες λειτουργούν διαφορετικά; Η να υποθέσω πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται; Αλήθεια πόσους χωρισμένους 45ρηδες με παιδιά γνωρίζεται; Νομίζω βρίθει η Αθήνα! Μήπως έγραψα όνομα; Διεύθυνση ή χώρο εργασίας; Γιατί ο συγκεκριμένος θεωρεί πως τον φωτογραφίζω; Μήπως επειδή του είπα πως έγραψα για εκείνον; Ειλικρινά απορώ. Μου έστειλε χθες ένα email. Μου γράφει πως δε θα έπρεπε να με νοιάζει η γνώμη του κόσμου. Μα το γεγονός ότι εκτίθεμαι η ίδια περισσότερο από τους άλλους δε δείχνει πόσο με απασχολεί ο κόσμος. Πικράθηκα. Πικράθηκα γιατί δεν είχε τα κότσια να πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει τι σκεφτόταν. Πικράθηκα γιατί ένα μήνα τώρα δεν σκέφτηκε να μου ζητήσει να βρεθούμε για ένα καφέ. Τηλεφωνούσε και ρωτούσε πως είναι τα πλευρά μου. Κρεββάτι δηλαδή και λίγη κουβέντα για να μην πω πως με θέλει μόνο για το σεξ. Τόσον καιρό παιδευόμουν μη θέλοντας να το πιστέψω. Το email όμως ήρθε και έδεσε. Εξαφανισμένος από τη μέρα που ανέβασα το κείμενο που τον αφορούσε και επανήλθε χθες με το ένα email. Με ενοχλεί ο τρόπος που με βλέπουν μερικοί άντρες. Με κάνουν να νοιώθω φτηνή και δεν είμαι! Με κοιτάζουν...και έχει κάτι άσχημο το βλέμμα τους. Ισως αυτό με πειράζει περισσότερο. Μ' ενοχλεί μόνο που το σκέφτομαι. Κλείνω τα μάτια και προσπαθώ να τους ξεχάσω. Αυτούς που με άγγιξαν χωρίς να νοιώθουν τίποτα... Θέλω να μπω στο μπάνιο και να τριφτώ με το σκληρό σφουγγάρι μέχρι να βγάλω το δέρμα μου. Να μην υπάρχει πια τίποτα που άγγιξε κάποιος απ' αυτούς. Θέλω να βγω να με φυσήξει ο αέρας να πάρω τη φρεσκάδα του. Θέλω να ξεχάσω αυτούς τους άντρες, τους εγωιστές. Γιατί είναι εγωιστές. Φαίνεται στη συμπεριφορά τους, παίρνουν χωρίς να δώσουν. Ο σεβασμός που δείχνουν είναι προσποιητός. Ναι, ξέρω, δίνει όποιος έχει να δώσει(και δε μιλάω για λεφτά). Δεν πρέπει να τους κατηγορώ που δεν έχουν να δώσουν. Δεν ανέχομαι όμως να με χρησιμοποιούν! Αν αυτοί είναι λίγοι δεν μπορώ να γίνω και γω όμοιά τους. Αξίζω κάτι περισσότερο, καλύτερο απ' αυτό που δεν έχουν να δώσουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγνοείς,προσπερνάς,και ζεις

καλημέρα

George Anaston είπε...

Δεν ξέρω αν έχετε δει την τουρκική τηλεοπτική σειρά "KISMET". Ο ονόματι "Κενάν" που πρωταγωνιστεί είναι ό,τι ΑΚΡΙΒΩΣ οι άνδρες που περιγράφετε. Για αυτό και στο τέλος η επίσης πρωταγωνίστρια "Λάμια" προς έκπληξη όλων έκανε την επιλογή της απαρνούμενη τον εγωϊστή "Κενάν". Καταπληκτική ταινία, την θεωρώ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ σκηνοθεσίας και ερμηνίας.Αξίζει να την δείτε αν την βρείτε.Την εχει φίλος μου γραμμένη (75GB !!!)και σκέπτομαι να την ζητήσω ώστε να την κρατήσω για ενθύμιο.

serenata είπε...

@kihli.συμφωνώ και αυτό είχα σκοπό να κάνω...απλά εκνευρίστηκα χθες και έγραψα το κείμενο...ξέρεις για να μου φύγει ο θυμός.
Σ'ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή!